Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 1 pak quorn
  • sojasaus
  • olijfolie
  • 1 tl pesto
  • risotto
  • 2 venkelknollen
  • 4 zongedroogde tomaten op olie
  • peper en zout
  • platte peterselie
  • Parmezaanse kaas

Marineer de quorn 2 uren in olie en sojasaus. Maak basisrisotto met witte wijn, bouillon, ui en knoflook. Snij venkel in plakken en bak in olie, meng onder de risotto met pesto en tomaat. Bak de quorn, meng onder de rijst. Kruid en werk af met peterselie en kaas.

Marineer de quorn 2 uren in olie en sojasaus. Maak basisrisotto met witte wijn, bouillon, ui en knoflook. Snij venkel in plakken en bak in olie, meng onder de risotto met pesto en tomaat. Bak de quorn, meng onder de rijst. Kruid en werk af met peterselie en kaas.