Rilette van makreel en canneloni van tomaat

  • Moeilijkheid

Voor 4:

1 gerookte makreel

125 g ganzenvet

zeezout

zwarte peper van de molen

citroensap

cayennepeper

Voor de canneloni van tomaat:

tomaten

ketchup

tabasco

5 g agar-agar

1/2 l consommé

Maak eerst de tomatenbasis. Mix de tomaten, doe er de tabasco, ketchup, peper en zout bij. Kook de consommé op en laat er de agar-agar in oplossen. Giet de saus dun uit op een plaat en laat opstijven. Pel de makreel uit en verwijder alle fijne graatjes.

Meng het visvlees met het ganzenvet of met 1/2 boter en 1/2 ganzenvet. Breng op smaak met peper, zout en cayennepeper. Doe de farce in een spuitzak. Leg een worstje farce op de tomatenbasis en rol op tot een canelloni.

Recept: Steven Bes

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content