Voor 4 personen:
1 portiebuiltje (62,5 g) Bosto 8 Min. Snelkookrijst
1 blik (850 g) Marie Thumas / Bonduelle Doperwtjes
extra fijn, uitgelekt
150 g Ganda Ham
6 eetlepels olijfolie
1 eetlepel wijnazijn
2 eetlepels fijngehakte peterselie
1 koffielepel vloeibare Meli honing
12 zwarte olijven
6 kerstomaatjes
peper en zout
Bereid de rijst zoals aangegeven op de verpakking en laat hem afkoelen. Snijd de ham in reepjes. Roer een sausje van de olie, azijn, honing, peper, zout en de peterselie. Schep de ham, de doperwtjes en de dressing door de rijst. Garneer de salade met de olijven en gehalveerde kerstomaatjes.
Tip:
Om het slaatje nog kleuriger te maken kan je ook half om half erwtjes en Bonduelle Maïs Crispy gebruiken.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier