Rijstpap met gouden lepeltjes
IngrediÔnten voor 4 personen:
IngrediÔnten voor 4 personen:
200 g Perl Rice van Bosto
1 l melk
150 g griessuiker
3 zakjes vanillesuiker
250 g room
1 plukje saffraandraadjes
enkele druppels citroensap
1 snuifje zout
bruine suiker en/of poedersuiker
lepelkoekjes
Breng de melk aan de kook met de suiker, de vanillesuiker en de saffraan. Roer de rijst erbij en kook hem op een zacht vuurtje gaar in ± 40 minuten. Laat de rijst afkoelen tot lauw en roer er dan de room en enkele druppels citroensap door. Verdeel de rijstpap over 4 borden en laat afkoelen. Serveer met de suiker en de koekjes.
Tip: Traditionele rijstpap wordt actueel met een randje frambozencoulis errond en een takje citroenmelisse erop!
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier