Rijst met sinaasappelsla

125 g Bosto Rice Flakes

125 g Bosto Rice Flakes

geroosterde amandelschilfers

2 sinaasappels

1 dl sinaasappelsap

1 dl water

3 kl vloeibare honing

1 el griessuiker

Bereid de rijst zoals aangegeven op de verpakking. Schil 1 sinaasappel zodat je een flinterdunne schil bekomt. Snijd de schil in reepjes. Breng het water met de suiker aan de kook en blancheer de sinaasappelschil hier ± 5 min. in. Spoel ze onder koud water en dep droog.Verdeel de twee sinaasappelen in partjes en haal de witte velletjes weg. Snijd de partjes in stukjes en doe ze in een kom. Roer de honing los in het sinaasappelsap. Giet de saus over de sinaasappels. Doe de rijst in kleine kommetjes, lepel er de sinaasappelstukjes met de saus op en bestrooi met sinaasappelschilletjes en amandelschilfers.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content