Rijst met quorn en venkel

  • Moeilijkheid

Voor 4 personen:

1 verpakking quorn

olijfolie

sojasaus

1 el olijfolie

1 fijngehakte kleine ui

2 fijngehakte knoflooktenen

350 g risottorijst

7 dl groentebouillon

1 glas droge witte wijn

2 venkelknollen

1 tl pesto

4 fijngehakte zongedroogde tomaten

fijngehakte platte peterselie

Parmezaanse kaasschilfers

Marineer de quorn 2 uur in olijfolie en sojasaus. Bak in olijfolie, ui en knoflook, oveg rijst toe. Overgiet regelmatig met bouillon, laat zacht gaarstoven. Bak venkelplakken in olijfolie, meng met pesto en tomaten onder de risotto. Bak de quorn, meng onder de rijst. Kruid met peper en zout, werk af met peterselie en kaas.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content