Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 1 verpakking quorn
  • olijfolie
  • sojasaus
  • 1 el olijfolie
  • 1 fijngehakte kleine ui
  • 2 fijngehakte knoflooktenen
  • 350 g risottorijst
  • 7 dl groentebouillon
  • 1 glas droge witte wijn
  • 2 venkelknollen
  • 1 tl pesto
  • 4 fijngehakte zongedroogde tomaten
  • fijngehakte platte peterselie
  • Parmezaanse kaasschilfers

Marineer de quorn 2 uur in olijfolie en sojasaus. Bak in olijfolie, ui en knoflook, oveg rijst toe. Overgiet regelmatig met bouillon, laat zacht gaarstoven. Bak venkelplakken in olijfolie, meng met pesto en tomaten onder de risotto. Bak de quorn, meng onder de rijst. Kruid met peper en zout, werk af met peterselie en kaas.