Rijst met linzen en lamsvlees (Libanon)
Voor 4 personen:
Voor 4 personen:
100 g groene linzen
100 g Bosto Long Grain Rice
8 lamskoteletten
2 fijngesnipperde uien
4 eetlepels olijfolie
1 koffielepel komijnpoeder
zout en zwarte peper van de molen
Spoel de linzen onder koud water. Fruit de uisnippers 5 minuten zachtjes in 3 eetlepels hete olie. Bak de linzen even mee en zet ze onder in heet water. Kruid met zout, peper en de helft van het komijnpoeder. Dek af en laat de linzen 20 minuten sudderen op laag vuur.Voeg dan de rijst bij de linzen, samen met het drievoud van het rijstvolume aan water.Voeg ook de rest van de komijn toe, breng alle weer aan de kook, en laat nog 20 minuten afgedekt sudderen. Rooster ondertussen de lamskoteletten in 1 eetlepel hete olie en kruid met peper en zout.
Tip:
Serveer met “Bonduelle
Groenten voor Couscous”.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier