8 lente-uien

1 teen knoflook

6 el sojasaus

1 el vissaus

2 el gembersiroop

1 kg zwarte tijgergarnalen

Bereidingswijze:

Hak de lente-uien en knoflook fijn. Meng met de sojasaus, vissaus en gembersiroop. Snij de garnalen in langs de bovenzijde en verwijder het darmkanaal. Vul met de marinade. Bak de garnalen op de barbecue; draai regelmatig om. Serveer met de resterende marinade.

8 lente-uien1 teen knoflook6 el sojasaus1 el vissaus2 el gembersiroop1 kg zwarte tijgergarnalenBereidingswijze:Hak de lente-uien en knoflook fijn. Meng met de sojasaus, vissaus en gembersiroop. Snij de garnalen in langs de bovenzijde en verwijder het darmkanaal. Vul met de marinade. Bak de garnalen op de barbecue; draai regelmatig om. Serveer met de resterende marinade.