Ingrediënten

Voor 8:

  • 400 g geraspte knolselder
  • 200 g geraspte wortelen
  • 1 granny smith
  • 2 el fijngehakte bladpeterselie
  • 50 g zonnebloempitten

Dressing:

  • 50 g goede mayonaise
  • 1,25 dl zure room
  • 2 tl grove mosterd
  • 1 tl rodewijnazijn

Maak eerst de dressing: mix alle ingrediënten in een blender tot een homogene saus.

Doe de geraspte knolselder en wortelen in een grote kom. Schil de appel en verwijder het klokhuis. Snij in kleine blokjes. Voeg toe aan de kom, samen met de fijngehakte peterselie. Giet er de dressing over en schep goed om.

Rooster de zonnebloempitten en strooi vlak voor het serveren over de remoulade.

Maak eerst de dressing: mix alle ingrediënten in een blender tot een homogene saus. Doe de geraspte knolselder en wortelen in een grote kom. Schil de appel en verwijder het klokhuis. Snij in kleine blokjes. Voeg toe aan de kom, samen met de fijngehakte peterselie. Giet er de dressing over en schep goed om. Rooster de zonnebloempitten en strooi vlak voor het serveren over de remoulade.