Remoulade van knolselder en wortel met zonnebloempitten

18d1c71f388f7dea3159df809fabbfe5 ©

Heerlijk met een zelfgemaakte dressing en geroosterde zonnebloempitten.

Heerlijk met een zelfgemaakte dressing en geroosterde zonnebloempitten.

Voor 8 personen

400 g geraspte knolselder

200 g geraspte wortelen

1 granny smith

2 el fijngehakte bladpeterselie

50 g zonnebloempitten

Dressing:

50 g goede mayonaise

1,25 dl zure room

2 tl grove mosterd

1 tl rodewijnazijn

Bereiding

1. Maak eerst de dressing: mix alle ingrediënten in een blender tot een homogene saus.

2. Doe de geraspte knolselder en wortelen in een grote kom. Schil de appel en verwijder het klokhuis. Snijd in kleine blokjes. Voeg toe aan de kom, samen met de fijngehakte peterselie. Giet er de dressing over en schep goed om.

3. Rooster de zonnebloempitten en strooi vlak voor het serveren over de remoulade.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content