
Remoulade van knolselder en wortel met zonnebloempitten
Heerlijk met een zelfgemaakte dressing en geroosterde zonnebloempitten.
Heerlijk met een zelfgemaakte dressing en geroosterde zonnebloempitten.
Voor 8 personen
400 g geraspte knolselder
200 g geraspte wortelen
1 granny smith
2 el fijngehakte bladpeterselie
50 g zonnebloempitten
Dressing:
50 g goede mayonaise
1,25 dl zure room
2 tl grove mosterd
1 tl rodewijnazijn
Bereiding
1. Maak eerst de dressing: mix alle ingrediënten in een blender tot een homogene saus.
2. Doe de geraspte knolselder en wortelen in een grote kom. Schil de appel en verwijder het klokhuis. Snijd in kleine blokjes. Voeg toe aan de kom, samen met de fijngehakte peterselie. Giet er de dressing over en schep goed om.
3. Rooster de zonnebloempitten en strooi vlak voor het serveren over de remoulade.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier