Eigenlijk heb je maar één groente, wat risottorijst, bouillon en wat parmezaan nodig om een héérlijke risotto te kunnen maken.

En zelfs die parmezaan heb je niet echt nodig, want vroeger maakten de 'arme' Italianen pangrattato i.p.v. parmezaan om hun gerechten op smaak te brengen. Pangratto is simpelweg oud brood dat je even in de oven zet om heel goed krokant te worden, dan verkruimelt en opbakt in lekker veel olijfolie en met een teentje look. (RDM)

Caroline besloot enkele jaren geleden om van koken meer dan een hobby te maken. Volg haar verhalen en ontdek heerlijke gerechten en restauranttips op haar blog.

Eigenlijk heb je maar één groente, wat risottorijst, bouillon en wat parmezaan nodig om een héérlijke risotto te kunnen maken. En zelfs die parmezaan heb je niet echt nodig, want vroeger maakten de 'arme' Italianen pangrattato i.p.v. parmezaan om hun gerechten op smaak te brengen. Pangratto is simpelweg oud brood dat je even in de oven zet om heel goed krokant te worden, dan verkruimelt en opbakt in lekker veel olijfolie en met een teentje look. (RDM)