Ravioli
Voor het deeg:
Voor het deeg:
1 kg bloem OO
8 eieren
snuifje zout
Voor 1 kg vulling:
1 kg geitenkaas
300 g uitgeknepen spinazie
100 g ComtĆĀ©-kaas
100 g parmezaanse kaas
geraspte zeste van 3 citroenen
sap van 1 citroen
peper en zout
snuifje suiker
2 geraspte teentjes look
3 eetlepels olijfolie
Voor het deeg:
Verwerk de bloem, de eieren en het zout tot deeg, en laat 1 nacht rusten in de koelkast. Bewerk het deeg met een pasta-machine. 1 maal doordraaien op stand 1, op stand 2 en dan meteen doordraaien op cijfers 5 tot 7 . Zo bekom je een groot bladdeeg waarop de vulling in kleine hoopjes kan geschikt worden. Randjes insmeren met opgeklopt ei of water. Daarna het blad toevouwen, aandrukken, en de ravioli uitsteken.
Voor 1 kg vulling: Meng alle ingrediƔnten voor de vulling in een blender en laat opstijven in de koelkast. De gevormde ravioli wordt gepocheerd in een groentebouillon. Een deel van deze bouillon wordt mee geserveerd.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier