Nodig voor 4
100 g bloem Â- 1 ei Â- 1 tot 2 appelen Â- 50 g fondant chocolade Â- 50 g witte chocolade Â- 50 g melkchocolade Â- 120 ml room – 120 ml kokosmelk Â- muntblaadjes Â- cacaopoeder Â- bakboter
Kneed bloem, ei, gesmolten fondant chocolade tot een homogene massa; wikkel deeg in folie en laat het 30 minuten rusten in de koelkast. Behandel dit deeg met de pasta machine zoals lasagnevellen; ga echter niet tot de dunste stand, de vellen mogen iets dikker zijn; snijd dan cirkels uit de vellen.
Schil de appels en verwijder het klokhuis; snijd de appels in partjes; stoof ze kort aan in boter. Smelt de melkchocolade en meng er de appelpartjes onder.
Smelt de witte chocolade in de kokosmelk en de room; breng het geheel aan de kook en laat de helft indikken.
Vul de ravioli met appelpartjes; druk de zijkanten goed aan; laat de ravioli 3 tot 4 minuten in heet water koken; dep droog met een doek.
Schik de ravioli op een bord; giet er de saus over en versier met muntblaadje en cacaopoeder.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier