Nodig voor vier :
Salademengeling (eikenblad, lollo rosso, krulsla, enz.)
4 worteltjes
1 komkommer
1 Ã 2 tomaten
12 zwarte olijven
200 g fetakaas (in blokjes)
12 scampi’s
100 g blokjes
gerookt spek
frambozenazijn
1 teentje knoflook
4 verse frambozen
1 limoen
Was, droog en meng de salade. Snijd de wortels in reepjes, de komkommer in schijfjes en de tomaat in partjes. Schik de rauwkost, de olijven en de fetakaas op vier borden. Bak de blokjes spek. Bak vervolgens de scampi’s in hete boter en kruid met knoflook, peper en zout. Verdeel de warme ingrediÔnten over de rauwkost. De pan met het braadvocht van de scampi’s terug op het vuur plaatsen en een scheutje frambozenazijn toevoegen. Even roeren en het sausje uitgieten over de ingrediÔnten op de borden. Versieren met frambozen en een schijfje limoen.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier