Rauwe koolrabi met rauwe zalm, verse geitenkaas en winterpostelein

Voor 4 :

Voor 4 :

200 g zalmfilet

1 kleine koolrabi

200 g verse geitenkaas

olijfolie

zwarte peper en zout

een handvol winterpostelein

4 sneden toastbrood

boter

Voor de mosterdvinaigrette:

1 dl arachideolie

2 el graanmosterd

2 el sherryazijn

peper en zout

een snuif suiker

1 el water

Meng de ingrediënten voor de vinaigrette onder elkaar en leng eventueel aan met water. Snij de zalmfilet horizontaal in plakken van 5 mm dik en leg ze open. Snij de koolrabi ongeschild in flinterdunne plakken (2 mm) en leg op de zalm. Roer de verse geitenkaas los met olijfolie en kruid met peper en zout. Leg in het midden op de koolrabi, verdeel daarop de winterpostelein en kruid met peper en zout. Rol dicht en serveer op in boter gebakken toastbrood, 2 tot 3 rolletjes per persoon. Lepel de vinaigrette rondom en werk af met winterpostelein.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content