Voor 4:

1 rammenas, 200 g sojascheuten, 300 g jonge scheuten (bv. alfalfa, broccoli, rode biet)

Voor de vinaigrette: 2 el walnotenolie, 1 el extra vergine olijfolie, 2 el citroensap, 1 tl vloeibare honing

Bereidingswijze:

Was de rammenas en snij in flinterdunne plakjes met een mandoline. Spoel de sojascheuten en de jonge scheuten en zwier droog. Doe alles in een slakom.

Mengalle ingrediënten voor de vinaigrette doorelkaar. Kruid met peper en zout.

Schep de vinaigrette vlak voor het serveren door het slaatje en meng grondig. Verdeel het slaatje over kleine kommetjes of glaasjes en serveer meteen.

Voor 4:1 rammenas, 200 g sojascheuten, 300 g jonge scheuten (bv. alfalfa, broccoli, rode biet)Voor de vinaigrette: 2 el walnotenolie, 1 el extra vergine olijfolie, 2 el citroensap, 1 tl vloeibare honingBereidingswijze:Was de rammenas en snij in flinterdunne plakjes met een mandoline. Spoel de sojascheuten en de jonge scheuten en zwier droog. Doe alles in een slakom. Mengalle ingrediënten voor de vinaigrette doorelkaar. Kruid met peper en zout. Schep de vinaigrette vlak voor het serveren door het slaatje en meng grondig. Verdeel het slaatje over kleine kommetjes of glaasjes en serveer meteen.