Ingrediënten

  • 3 eetlepels olijfolie
  • sap van een limoen en de schil, fijngehakt
  • 1 theelepel cayennepeper
  • zout
  • 1 eetlepel verse korianderblaadjes, fijngehakt
  • 175g Quorn stukjes
  • 6 zwarte olijven, ontpit en grof gehakt
  • 2 mooie tomaten, in schijfjes gesneden
  • Â1/2 komkommer, in schijfjes gesneden

Meng de olijfolie met het limoensap, de limoenschil, het zout en de koriander.

Giet dit mengsel over de Quorn stukjes en laat het op een koele plaats gedurende 30 minuten marineren.

Verhit een pan met anti-kleeflaag en giet de Quorn met de marinade erin. Voeg de olijven toe en laat alles al roerend gedurende 6 minuten bakken.

Garneer de borden met de schijfjes komkommer en tomaat en schep de Quorn en de saus erover.

Serveer meteen en geef er eventueel volkorenbrood bij.

Meng de olijfolie met het limoensap, de limoenschil, het zout en de koriander. Giet dit mengsel over de Quorn stukjes en laat het op een koele plaats gedurende 30 minuten marineren. Verhit een pan met anti-kleeflaag en giet de Quorn met de marinade erin. Voeg de olijven toe en laat alles al roerend gedurende 6 minuten bakken. Garneer de borden met de schijfjes komkommer en tomaat en schep de Quorn en de saus erover. Serveer meteen en geef er eventueel volkorenbrood bij.