3 eetlepels olijfolie
sap van een limoen en de schil, fijngehakt
1 theelepel cayennepeper
zout
1 eetlepel verse korianderblaadjes, fijngehakt
175g Quorn stukjes
6 zwarte olijven, ontpit en grof gehakt
2 mooie tomaten, in schijfjes gesneden
Â1/2 komkommer, in schijfjes gesneden
Meng de olijfolie met het limoensap, de limoenschil, het zout en de koriander.
Giet dit mengsel over de Quorn stukjes en laat het op een koele plaats gedurende 30 minuten marineren.
Verhit een pan met anti-kleeflaag en giet de Quorn met de marinade erin. Voeg de olijven toe en laat alles al roerend gedurende 6 minuten bakken.
Garneer de borden met de schijfjes komkommer en tomaat en schep de Quorn en de saus erover.
Serveer meteen en geef er eventueel volkorenbrood bij.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier