Quinoa met grijze Noordzeegarnaal & merguez met worteldip

9002735

Voor 4 personen
  • 120 gr handgepelde grijze garnalen
  • 120 gr quinoa
  • 1 granaatappel
  • 2 eetlepel fijngesnipperde koriander
  • 1 eetlepel fijngesnipperde munt
  • 5 eetlepels olijfolie
  • 3 eetlepels sushiazijn
  • Quinoa

Kook de quinoa beetgaar in kippenbouillon.

Meng de garnaaltjes, granaatappel, quinoa, brunoise van komkommer, fijngesnipperde koriander, fijngesnipperde munt en maak aan met olijfolie en sushiazijn.

Merguez van Boury met worteldip
  • Merguez
  • 800 gr rundsvlees van buiklap
  • 200 gr lamsnek
  • 15 gr zachte paprikapoeder
  • 5 gr pittige paprikapoeder
  • 0,25 gr korianderpoeder
  • 14 gr keukenzout
  • 0,25 gr venkelzaad

Maal het vlees en de kruiden fijn en vul ze in lamsdarmen.

Rooster ze op houtskool.

Worteldip

Konfijt 2 geroosterde wortelen, 2 sjalotten, 2 teentjes knoflook in maïsolie.

Werk op met eidooier, sherryazijn, chili garlic en mosterd zoals mayonaise.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content