Ingrediënten

Nodig voor vier:

  • 1/2 l geitenmelk
  • 1 vanillestok
  • 200 g suiker S2
  • 4 hele eieren
  • 25 g 'arrowroot'
  • 2 dl gelei van rode bessen.

Breng de melk met het vanillestokje en de helft van de suiker aan de kook. Klop de eieren los met de arrowroot en de andere helft van de suiker. Voeg de losgeklopte eieren al roerend bij de kokende melk. Twee minuten al roerend laten koken en in vormpjes gieten (de vormpjes niet helemaal vullen). Laten afkoelen en opstijven. De gelei smelten, op de pudding gieten en laten opstijven in de koelkast. De vormen verwijderen.

Breng de melk met het vanillestokje en de helft van de suiker aan de kook. Klop de eieren los met de arrowroot en de andere helft van de suiker. Voeg de losgeklopte eieren al roerend bij de kokende melk. Twee minuten al roerend laten koken en in vormpjes gieten (de vormpjes niet helemaal vullen). Laten afkoelen en opstijven. De gelei smelten, op de pudding gieten en laten opstijven in de koelkast. De vormen verwijderen.