Provençaalse kalfskoteletten met asperges

Voor 4 personen:

Voor 4 personen:

4 kalfskoteletten

1 koffielepel Provençaalse kruiden

5 eetlepels margarine

zout, peper

2 bokalen Bonduelle Groene Asperges, uitgelekt

1 fijngesnipperde ui

1 fijngesnipperd knoflookteentje

15 g verse basilicum

1 eetlepel geroosterde pijnboompitten

Wrijf het vlees in met zout, peper en de Provençaalse kruiden.Verhit 4 eetlepels margarine en bak de koteletten aan elke kant 5 minuten. Verwarm de resterende margarine intussen in een andere pan en fruit de ui en de knoflook op een laag vuurtje tot ze zacht zijn maar niet bruin.Warm hierin de asperges goed op. Strooi op het einde de in reepjes gesneden basilicum en de pijnboompitten over de asperges. Schep het vlees uit de pan en maak de jus af met een scheutje water. Roer alle aanbaksels goed los. Laat nog even goed doorkoken. Je kan de saus nog verrijken met een scheutje room en/of een klontje boter.

Tip:

Serveer met spinaziepasta.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content