Ingrediënten

  • 1 espresso (bijv. van een Nespresso-capsule TANIM de Chiapas)
  • 1 cl tonkabonensiroop
  • 60 ml koude melk
  • Zoete popcorn voor decoratie

Giet 1 cl tonkabonensiroop in een melkkan.

Maak melkschuim.

Wanneer het melkschuim klaar is, giet je het in de melkkan en meng je het met de tonkabonensiroop.

Giet de espresso in een Cappuccino-kop en giet de melk en het schuim zachtjes in het midden van de koffie.

Versier het schuim met zoete popcorn.

Giet 1 cl tonkabonensiroop in een melkkan.Maak melkschuim.Wanneer het melkschuim klaar is, giet je het in de melkkan en meng je het met de tonkabonensiroop.Giet de espresso in een Cappuccino-kop en giet de melk en het schuim zachtjes in het midden van de koffie.Versier het schuim met zoete popcorn.