Voor 4 personen:
8 filets van poon met huid
olijfolie van eerste kwaliteit
Salsa:
100 gram gekookte garnalen
1 paprika
1 rijpe, stevige avocado
1 rijpe, stevige mango
korianderblaadjes
sap van 1 limoen
een snuif cayennepeper
1 teen knoflook
zout en peper
Bak de filets kort op de velkant in olijfolie in een zeer hete grillpan met antikleeflaag of strijk ze in met olie en rooster ze op de barbecue boven gloeiendhete houtskool. De filets kunnen ook onder een hete grill van de oven worden gegaard, altijd met de velkant naar de warmtebron gericht. Breng op smaak met peper en zout. Kruid het limoensap met zout, peper, cayennepeper en het uitgeknepen teentje knoflook. Snijd het vlees van de paprika, de avocado en mango in blokjes en doe in een kom. Giet het gekruide limoensap over de blokjes en meng. Haal de garnalen uit hun pantser en voeg toe. Verdeel de salsa over vier borden en leg de filets met een paletmes op de salsa. Versier met korianderblaadjes.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier