Poon met paprika
Voor 4 personen:
Voor 4 personen:
1 rode paprika
1/2 groene paprika
1/2 gele paprika
1 ontpitte tomaat
grove peper en zeezout
olijfolie
1 teen ongepelde knoflook
12 filets van rode poon
verse rozemarijn
Het vruchtvlees van de paprika’s in kleine blokjes hakken en de dobbelsteentjes met de ongepelde knoflook in opgewarmde olijfolie stoven. De ontpitte en in blokjes gesneden tomaat toevoegen. Alle ingrediënten gaar laten worden op zacht vuur. De visfilets drogen en op de velzijde op hoge temperatuur in olijfolie bakken. De vleeskant van de filets met verse fijngehakte rozemarijn, gemalen grove peper en zeezout bestrooien. De filets op de borden schikken, met de staartjes naar één kant. De gestoofde paprika aan de staartzijde uitlepelen (de knoflook weggooien).
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier