Ingrediënten

  • 1kg pompoen
  • 2 wortelen
  • 1 teentje knoflook
  • 200 gr bloemige aardappelen
  • 2 sjalotten
  • 1l kippenbouillon
  • olijfolie
  • peper en zout
  • Wat munt en kaasjeskruid

Bereiding

Schil de pompoen, aardappelen en wortelen en snij ze in blokjes.Pel en snipper de knoflook en de sjalotten, stoof ze lichtjes aan in de olijfolie.Blus met de kippenbouillon en werk af met peper en zout.

Voeg wat munt en kaasjeskruid toe, een kruid dat kruidige kardemomtoets toevoegt.

Meer leren over wildplukken?Hiergeeft wildplukker Ben Brumagne enkele tips.

Schil de pompoen, aardappelen en wortelen en snij ze in blokjes.Pel en snipper de knoflook en de sjalotten, stoof ze lichtjes aan in de olijfolie.Blus met de kippenbouillon en werk af met peper en zout.Voeg wat munt en kaasjeskruid toe, een kruid dat kruidige kardemomtoets toevoegt.