Ingrediënten

Nodig voor vier:

  • 2 kleine pompoenen (kastanjepompoen of uchiki kuri)
  • 600 g gemengde wilde paddenstoelen
  • 1 grote ui
  • 3 soeplepels geklaarde boter
  • 1 à 2 theelepels tijm
  • 100 g Parmezaanse kaas
  • Zout en peper

Was de pompoenen, verwijder de hoeden en daarna de zaden. Maak de paddenstoelen schoon en snij in stukken. Schil de ui en snij klein. Stoof de ui in geklaarde boter, voeg de paddenstoelen en de tijm toe en bak snel.

Snij de Parmezaanse kaas in krullen of schilvers en voeg de helft bij de paddenstoelen. Laat de pompoenen 10 min. garen in een voorverwarmde oven (200°). Vul ze met de paddenstoelen, kruid met peper en zet nog vijf à tien minuten in de oven. Bestrooi met de rest van de kaas.

Was de pompoenen, verwijder de hoeden en daarna de zaden. Maak de paddenstoelen schoon en snij in stukken. Schil de ui en snij klein. Stoof de ui in geklaarde boter, voeg de paddenstoelen en de tijm toe en bak snel. Snij de Parmezaanse kaas in krullen of schilvers en voeg de helft bij de paddenstoelen. Laat de pompoenen 10 min. garen in een voorverwarmde oven (200°). Vul ze met de paddenstoelen, kruid met peper en zet nog vijf à tien minuten in de oven. Bestrooi met de rest van de kaas.