Pompelmoescocktail

  • Moeilijkheid

Voor 4 personen:

2 stengels bleekselderij

200 g koude gebraden kip

4 eetlepels mayonaise

2 eetlepels pompelmoessap

1 eetlepel Heinz Tomatenketchup

1 mespuntje kerriepoeder

2 pompelmoezen (bij voorkeur roze, die zijn minder bitter)

4 takjes peterselie

Snijd de stengels bleekselderij in fijne stukjes en de kip in blokjes. Meng de mayonaise met het pompelmoessap, de ketchup en de kerrie. Schil de pompelmoezen en verwijder ook zorgvuldig de witte velletjes.Verdeel in partjes en snijd die in stukjes. Roer de pompelmoesstukjes, de selderij en de kip door de saus. Verdeel de cocktail over vier glazen kommetjes.Versier met een takje peterselie.

Tip: Je kan deze cocktail ook serveren in lege pompelmoeshelften.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content