Ingrediënten:

4 oesters

1 kiwi

1/5 komkommer

olijfolie

1/2 limoen

peper van de molen

40gr zalmcarpaccio

Bereiding:

De oesters openen, de kiwi schillen en in tartaar snijden. Met behulp van een dunschiller komkommerlamellen snijden.

Op elk bord een plakje carpaccio dresseren, de oester in een jasje van komkommerblad toevoegen, de kiwitartaar, een beetje limoensap en peper van de molen toevoegen.

Ingrediënten: 4 oesters1 kiwi1/5 komkommerolijfolie1/2 limoenpeper van de molen40gr zalmcarpaccioBereiding:De oesters openen, de kiwi schillen en in tartaar snijden. Met behulp van een dunschiller komkommerlamellen snijden.Op elk bord een plakje carpaccio dresseren, de oester in een jasje van komkommerblad toevoegen, de kiwitartaar, een beetje limoensap en peper van de molen toevoegen.