Pitta pizza piccolo

© Getty

Snel, leuk en lekker: minipizza’s van pittabroodjes. Zo maak je de pitta pizza piccolo, ideaal als hapje…

Nodig voor 8 pitta pizza ‘s:
  • 4 pittabroodjes
  • 1/2 gele paprika
  • 3 lenteuitjes
  • 125 g mozzarella
  • 1 blikje (140 g) tomatenpuree (niet geconcentreerd)
  • 4 eetlepels groene pesto
  • 50 g hamreepjes

Zet de oven alvast op 180°C. Snij de pittabroodjes overlangs door: zo heb je meteen 8 pizzabodempjes!

Was de paprika, haal de pitjes eruit en snij hem in kleine blokjes. Was de uitjes en snijd ze in ringetjes.

Laat de mozzarella uitlekken en snijd hem in dunne plakjes.

Roer de pesto en de tomatenpuree door elkaar en besmeer er de pizzabodems mee.

Beleg nu de pizza met mozzarella, hamreepjes, uitjes en paprika. Bak 10 minuten in de oven, en smullen maar!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content