Voor 1 pizza:

80 g Postelse kaas

80 g chorizo

2 el honing

3 el mosterd

1 kant-en-klare pizzabodem

een handvol rozijnen

2 el kappertjes

enkele blaadjes vers basilicum

Snij de kaas en chorizo in blokjes. Meng de honing met de mosterd. Bestrijk hiermee de pizzabodem. Verdeel kaas, chorizo, rozijnen en kappertjes over de pizza. Bak de pizza zo'n 10 min. op 250°C. Werk af met basilicum.

Voor 1 pizza:80 g Postelse kaas80 g chorizo2 el honing3 el mosterd1 kant-en-klare pizzabodemeen handvol rozijnen2 el kappertjesenkele blaadjes vers basilicumSnij de kaas en chorizo in blokjes. Meng de honing met de mosterd. Bestrijk hiermee de pizzabodem. Verdeel kaas, chorizo, rozijnen en kappertjes over de pizza. Bak de pizza zo'n 10 min. op 250°C. Werk af met basilicum.