Ingrediënten
- 6 pitabroodjes
- 3 kipfilets
- 1 rode paprika
- 1 courgette
- 3 tomaten
- 6 blaadjes sla
- 60 g kikkererwten
- 30 g pistachenoten
- 2 potjes natuuryoghurt
- 2 el kerriepoeder
- verse koriander en munt
- 3 el chutney
- olijfolie
- zout
- peper
Bereiding
- Kook de kipfilets in water met zout. Hak de koriander en de munt fijn en meng met de kerrie en de yoghurt. Snijd de paprika en de courgette in reepjes. Bak ze in de pan.
- Laat de kikkererwten en de pistachenoten lauw worden in een bodempje water. Reinig de sla en de tomaten en snijd ze in stukken. Snijd de kip in stukjes.
- Meng de sla en de yoghurt. Verwarm de pitabroodjes in de oven of in de broodrooster. Snijd de bovenkant van de warme pitabroodjes en vul ze met alle ingrediënten. Doe er wat chutney op en serveer ze voor ze afkoelen.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier