Pisco sour met framboos, roos en kaneel
01-08-2018, 14:00
< 1 min leestijd
VOOR 1 COCKTAIL:
VOOR 1 COCKTAIL:
Voor de frambozensiroop:
300 g frambozen (diepgevroren of vers)
150 g suiker
2 el gedroogde rozenblaadjes
1/4 tl kaneelpoeder
Voor de cocktail:
60 ml pisco
30 ml frambozensiroop
30 ml limoensap
1 eiwit
Breng de frambozen met de suiker, een klein beetje water, de rozenblaadjes en kaneel op laag vuur, zachtjes, al roerend, aan de kook. Laat 10 min. pruttelen, neem van het vuur, laat volledig afkoelen, zeef. Doe de pisco, frambozensiroop, limoensap en eiwit in een shaker met ijs, schud lang en krachtig, tot het eiwit luchtig en mousserend is. Zeef, giet in een cocktailglas.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier