Ingrediënten

Nodig:

  • 1/2 liter karnemelk
  • 1/2 liter yoghurt
  • pompoen (zoetzuur)
  • geraspte wortel
  • radijs
  • citroensap
  • zout
  • suiker
  • cayennepeper
  • paprikapoeder
  • worchestershiresaus
  • poeder van gember

Voor de versiering:

  • Gehakte kruiden (dille, bieslook, kervel, citroenmelisse, dragon)

1/2 liter karnemelk en 1/2 liter yoghurt mengen met blokjes zoetzure pompoen, geraspte wortel en radijs, citroensap, zout, suiker, cayennepeper, paprikapoeder, worchestershiresaus en gemberpoeder. De soep versieren met gehakte kruiden (dille, bieslook, kervel, citroenmelisse, dragon).

1/2 liter karnemelk en 1/2 liter yoghurt mengen met blokjes zoetzure pompoen, geraspte wortel en radijs, citroensap, zout, suiker, cayennepeper, paprikapoeder, worchestershiresaus en gemberpoeder. De soep versieren met gehakte kruiden (dille, bieslook, kervel, citroenmelisse, dragon).