Perengebak met kokos

Pear and coconut cake © Ondersteunend beeld dat geen deel uitmaakt van dit recept.

Peren zijn altijd lekker. Ook voor gebak zijn ze een troef. Bestrooi ze met kokos en kaneel en maak er deze heerlijke taartjes mee

Peren zijn altijd lekker. Ook voor gebak zijn ze een troef. Bestrooi ze met kokos en kaneel en maak er deze heerlijke taartjes mee

Voor 4 personen

  • 175 g bloem
  • 80 g boter
  • 2 el suiker
  • 3 peren
  • 50 g geraspte kokos
  • kaneelpoeder
  • 2 eiwitten
  • suiker

Bereiding

1. Meng bloem, boter, suiker en een scheut water tot deeg. Rol uit, snijd in 4 vierkanten.

2. Snijd de peren in dobbelstenen, meng met kokos en kaneel.

3. Klop de eiwitten stijf en meng onder de peren. Verdeel over het deeg, bestrooi met suiker en bak 25 minuten op 180 °C.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content