Ingrediënten

  • Voor 4
  • 2-3 el citroensap
  • 1 el druivenpitolie
  • 4-6 blaadjes ijsbergsla
  • 100 g groene druiven
  • 100 g blauwe druiven
  • 300 g gekookte witvis, bijv. kabeljauw
  • 250 g gekookte penne, uitgelekt en afgekoeld
  • 50 g maïskorrels uit blik, uitgelekt
  • 4 el remouladesaus
  • witte peper van de molen en zout

Maak een vinaigrette met het citroensap met de druivenpitolie, peper en zout. Was de slablaadjes en scheur ze in hapklare stukken. Halveer en ontpit de druiven. Trek de vis in stukjes. Meng de penne met de ijsbergsla, druiven en maïskorrels. Giet er de vinaigrette over en laat afgedekt 30 min. koel marineren.

Schep er nadien voorzichtig de vis onder. Schik de pastasalade op 4 borden en leg er een lepel remouladesaus bij.

Maak een vinaigrette met het citroensap met de druivenpitolie, peper en zout. Was de slablaadjes en scheur ze in hapklare stukken. Halveer en ontpit de druiven. Trek de vis in stukjes. Meng de penne met de ijsbergsla, druiven en maïskorrels. Giet er de vinaigrette over en laat afgedekt 30 min. koel marineren. Schep er nadien voorzichtig de vis onder. Schik de pastasalade op 4 borden en leg er een lepel remouladesaus bij.