Pastasalade met vis, maïs en druiven

Voor 4 personen
  • 2-3 el citroensap
  • 1 el druivenpitolie
  • 4-6 blaadjes ijsbergsla
  • 100 g groene druiven
  • 100 g blauwe druiven
  • 300 g gekookte witte vis, zoals kabeljauw
  • 250 g gekookte penne, uitgelekt en afgekoeld
  • 50 g maïskorrels uit blik, uitgelekt
  • 4 el remouladesaus
  • witte peper van de molen en zout
Bereiding
  1. Maak een vinaigrette met het citroensap met de druivenpitolie, peper en zout. Was de slablaadjes en scheur ze in hapklare stukken. Halveer en ontpit de druiven. Trek de vis in stukjes.
  2. Meng de penne met de ijsbergsla, druiven en maïskorrels. Giet er de vinaigrette over en laat afgedekt 30 minuten koel marineren.
  3. Schep voorzichtig de vis onder de pastasalade. Verdeel over 4 borden en leg er een lepel remouladesaus bij.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content