
Pastasalade met vis, maïs en druiven
Voor 4
Voor 4
2-3 el citroensap
1 el druivenpitolie
4-6 blaadjes ijsbergsla
100 g groene druiven
100 g blauwe druiven
300 g gekookte witvis, bijv. kabeljauw
250 g gekookte penne, uitgelekt en afgekoeld
50 g maïskorrels uit blik, uitgelekt
4 el remouladesaus
witte peper van de molen en zout
Maak een vinaigrette met het citroensap met de druivenpitolie, peper en zout. Was de slablaadjes en scheur ze in hapklare stukken. Halveer en ontpit de druiven. Trek de vis in stukjes. Meng de penne met de ijsbergsla, druiven en maïskorrels. Giet er de vinaigrette over en laat afgedekt 30 min. koel marineren.
Schep er nadien voorzichtig de vis onder. Schik de pastasalade op 4 borden en leg er een lepel remouladesaus bij.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier