Pastasalade met romanesco en walnoten

Voor 4 personen
  • 400 g penne rigate
  • 200 g romanesco, in roosjes
  • 50 g mayonaise
  • 2 el zure room
  • 3 el wijnazijn met kruiden
  • 2 el fijngehakte walnoten
  • 1 krop witloof
  • enkele blaadjes lollo rosso (afwerking)
  • chilivlokken
  • zout
Bereiding
  1. Kook de penne beetgaar in gezouten water, verfris en laat uitlekken. Blancheer de romanesco 3 Ć  4 min. in gezouten water tot de roosjes gaar zijn, verfris en laat uitlekken.
  2. Meng de mayonaise met de zure room, wijnazijn en walnoten. Breng op smaak met chilivlokken en zout. Meng met de pasta en romanesco en laat afgedekt Ā± 10 min. marineren.
  3. Was het witloof en de lollo rosso, en snij het witloof in stukken. Meng de pastasalade met het witloof en schik op 4 borden. Werk af met de lollo rosso.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content