Pasta / rijstsalade

Voor 6:

Voor 6:

400 g deegwaren (of rijst)

Laat afkoelen en meng met:

– stukjes aubergine, paprika en courgette die u kort laat garen in olijfolie met knoflook en ijnappelpitten. Roer er stukjes tomaat, ui, kaas, olijven en een vinaigrette met tijm en oregano door

– blokjes blauwschimmelkaas met stukjes peer, noten, vinaigrette en peterselie

– blokjes rode biet met gekookte ham, maïskorrels, gehakte groene selderij en een vinaigrette met balsamico-azijn

– kip met rozijnen, geroosterde hazelnoten, gefruite ui en bleekselderij, geperst knoflook, vinaigrette en gehakte peterselie

– tonijn met partjes hardgekookt ei, zwarte olijven, geperst knoflook, blokjes tomatenvlees, gesnipperde ui en mayonaise

– garnalen met stukjes bleekselderij, reepjes paprika, blokjes avocado en komkomer, verse koriander, gehakte peterselie en een honingvinaigrette.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content