Pasta / rijstsalade
Voor 6:
Voor 6:
400 g deegwaren (of rijst)
Laat afkoelen en meng met:
– stukjes aubergine, paprika en courgette die u kort laat garen in olijfolie met knoflook en ijnappelpitten. Roer er stukjes tomaat, ui, kaas, olijven en een vinaigrette met tijm en oregano door
– blokjes blauwschimmelkaas met stukjes peer, noten, vinaigrette en peterselie
– blokjes rode biet met gekookte ham, maïskorrels, gehakte groene selderij en een vinaigrette met balsamico-azijn
– kip met rozijnen, geroosterde hazelnoten, gefruite ui en bleekselderij, geperst knoflook, vinaigrette en gehakte peterselie
– tonijn met partjes hardgekookt ei, zwarte olijven, geperst knoflook, blokjes tomatenvlees, gesnipperde ui en mayonaise
– garnalen met stukjes bleekselderij, reepjes paprika, blokjes avocado en komkomer, verse koriander, gehakte peterselie en een honingvinaigrette.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier