Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 400 g tagliatelle
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 400 g rundergehakt
  • 1 ui, fijngesnipperd
  • 500 g tomaten, ontveld en in blokjes
  • 2 dl rode wijn
  • 4 eetlepels tomatenketchup
  • 1 takje tijm, fijngehakt
  • 1 takje basilicum, fijngehakt
  • zout en peper
  • 4 eetlepels verse parmezaanse kaas, geraspt

Kook de pasta beetgaar. Verhit de olie en bak het gehakt en de ui aan. Voeg de tomaten, wijn, ketchup, tijm en basilicum toe en roer alles goed door. Laat 5 minuten doorsudderen en breng op smaak met zout en peper. Serveer met de parmezaanse kaas.

Kook de pasta beetgaar. Verhit de olie en bak het gehakt en de ui aan. Voeg de tomaten, wijn, ketchup, tijm en basilicum toe en roer alles goed door. Laat 5 minuten doorsudderen en breng op smaak met zout en peper. Serveer met de parmezaanse kaas.