Ingrediënten

  • 150 g gezeefde tarwebloem
  • 100 g gemalen Parmezaanse kaas
  • 85 g ijskoude boter, cayennepeper
  • peper en zout, 3 el verse geitenkaas
  • room, olijventapenade

Meng de bloem met de kaas, boter, cayennepeper, peper en zout. Laat 30 minuten rusten in de koelkast, rol tot een worst en snij in rondjes van 4 cm diameter. Bak 8 minuten op 180°C. Meng ondertussen de geitenkaas met een scheut room. Strijk op de koekjes en werk af met tapenade.

Meng de bloem met de kaas, boter, cayennepeper, peper en zout. Laat 30 minuten rusten in de koelkast, rol tot een worst en snij in rondjes van 4 cm diameter. Bak 8 minuten op 180°C. Meng ondertussen de geitenkaas met een scheut room. Strijk op de koekjes en werk af met tapenade.