4 parelhoenfilets

Voor de pesto:

1 eetlepel amandelen

3 eetlepels mosterd

1 eetlepel honing

4 takjes bladpeterselie

4 takjes basilicum

4 takjes oregano

4 lente-uitjes

2 dl olijfolie

Extra:

1 cederplankje geweekt in witte wijn

Pel de knoflook en mix hem in de blender met de amandelen,

de mosterd, de honing, de peterselie, het basilicum, de oregano, de

lente-uitjes en de olijfolie tot pesto.

Wrijf de parelhoenfilets in met de pesto en laat ze een nacht rusten in

de koelkast.

Leg het cederhouten plankje op de rooster van de barbecue. Leg er de

parelhoenfilets op en laat ze 15 minuten op 180 °C roosteren onder deksel.

Een recept van Peter De Clercq, uit 'BBQ. De Outdoor Cooking Bijbel', uitgegeven bij Lannoo.

4 parelhoenfiletsVoor de pesto:1 eetlepel amandelen3 eetlepels mosterd1 eetlepel honing4 takjes bladpeterselie4 takjes basilicum4 takjes oregano4 lente-uitjes2 dl olijfolieExtra:1 cederplankje geweekt in witte wijnPel de knoflook en mix hem in de blender met de amandelen,de mosterd, de honing, de peterselie, het basilicum, de oregano, delente-uitjes en de olijfolie tot pesto.Wrijf de parelhoenfilets in met de pesto en laat ze een nacht rusten inde koelkast.Leg het cederhouten plankje op de rooster van de barbecue. Leg er deparelhoenfilets op en laat ze 15 minuten op 180 °C roosteren onder deksel.Een recept van Peter De Clercq, uit 'BBQ. De Outdoor Cooking Bijbel', uitgegeven bij Lannoo.