Voor 4:

1/2 kleine knolselderij

1 grote aardappel

boter

melk

peper en zout

nootmuskaat

2,5 dl rode wijnazijn

1 dl bruine fond

20-tal blauwe druiven

1 grote aardappel (voor de chips)

4 parelhoenfilets

bieslook

Schil de knolselderij, snij in stukken en kook samen met de aardappel gaar. Pureer met boter en een scheut melk, kruid met peper, zout en nootmuskaat.

Kook de rode wijnazijn met de fond in tot de helft, kruid licht met peper en zout. Snij de druiven overlangs in twee en warm licht op in de saus.

Maak flinterdunne aardappelchips.

Bak de parelhoenfilets in boter en kruid ze met peper en zout.

Schik eerst de puree op de borden, en daarop het parelhoen. Werk af met aardappelchips, de druivensaus en fijngesneden bieslook.

Voor 4: 1/2 kleine knolselderij1 grote aardappelbotermelkpeper en zoutnootmuskaat2,5 dl rode wijnazijn1 dl bruine fond20-tal blauwe druiven1 grote aardappel (voor de chips)4 parelhoenfiletsbieslookSchil de knolselderij, snij in stukken en kook samen met de aardappel gaar. Pureer met boter en een scheut melk, kruid met peper, zout en nootmuskaat. Kook de rode wijnazijn met de fond in tot de helft, kruid licht met peper en zout. Snij de druiven overlangs in twee en warm licht op in de saus.Maak flinterdunne aardappelchips.Bak de parelhoenfilets in boter en kruid ze met peper en zout.Schik eerst de puree op de borden, en daarop het parelhoen. Werk af met aardappelchips, de druivensaus en fijngesneden bieslook.