Ingrediënten

Nodig voor vier :

  • 2 rode en 2 gele paprika's
  • 8 ansjovisfilets

Saus :

  • 1 dl olijfolie van koude persing
  • het sap van 1 citroen
  • 1 koffielepel kappertjes
  • 1 ansjovisfilet
  • 1 soeplepel dragon

De paprika's doormidden snijden en de zaden verwijderen. De halve paprika's op een baklade leggen en deze in een oven van 180 C zetten tot de moeilijk verteerbare huid van de paprika's van het vruchtvlees loskomt. De paprika's uit de oven halen en de huid verwijderen. Paprika's en ansjovisfilets op borden schikken en met saus overgieten. De saus bereidt men door olijfolie, citroensap, kappertjes, ansjovis en dragon in de blender van de mixer te vermalen.

De paprika's doormidden snijden en de zaden verwijderen. De halve paprika's op een baklade leggen en deze in een oven van 180 C zetten tot de moeilijk verteerbare huid van de paprika's van het vruchtvlees loskomt. De paprika's uit de oven halen en de huid verwijderen. Paprika's en ansjovisfilets op borden schikken en met saus overgieten. De saus bereidt men door olijfolie, citroensap, kappertjes, ansjovis en dragon in de blender van de mixer te vermalen.