© © Tony Le Duc

Ingrediënten

Voor 4:

  • 200 g gedroogde pappardelle
  • 6 el pijnboompitten
  • 1 bos basilicumblaadjes
  • 6 el gemalen Parmezaanse kaas
  • 1 gepelde knoflookteen
  • 2 dl olijfolie
  • eventueel peper en zout

Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water. Plet ondertussen de pijnboompitten met het basilicum, de kaas en de knoflook fijn in een vijzel. Roer er nadien straalsgewijs de olijfolie door.

Kruid eventueel met peper en zout. Meng door de pasta en werk eventueel af met een straaltje olijfolie.

Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water. Plet ondertussen de pijnboompitten met het basilicum, de kaas en de knoflook fijn in een vijzel. Roer er nadien straalsgewijs de olijfolie door. Kruid eventueel met peper en zout. Meng door de pasta en werk eventueel af met een straaltje olijfolie.