Papillot van zwaardvis met schelpjes, gamba’s en kerrie

  • Moeilijkheid

Voor 4:

olijfolie

4 moten zwaardvis van 2 cm dik

200 g gemengde schelpjes

4 gamba’s

2 tomaten

enkele takjes platte peterselie

enkele blaadjes verse basilicum

2 teentjes knoflook

1 citroen

een scheutje droge witte wijn

een mespuntje kerriepoeder

peper en zout

Neem vier grote vellen aluminiumfolie en plooi de randen wat omhoog. Smeer het midden van de pakketjes in met olijfolie en verdeel er de zwaardvis, schelpjes en gamba’s over. Snijd de tomaten, platte peterselie, basilicum en knoflook fijn en strooi over de vis. Bevochtig met vers citroensap en een flinke scheut droge witte wijn en kruid met kerriepoeder en peper en zout. Plooi de pakketjes dicht, maar zorg ervoor dat er nog voldoende ruimte is voor de stoom die tijdens het garen ontstaat. Bak de pakketjes in 8 à 10 minuten gaar op de barbecue.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content