Papillot van oesterzwammen met balsamico en tijm

5122531

Een barbecue moet altijd met vlees zijn? Nee hoor, dit recept toont aan dat het ook prima zonder kan.

Een barbecue moet altijd met vlees zijn? Nee hoor, dit recept toont aan dat het ook prima zonder kan.

Papillot van oesterzwammen met balsamico en tijm
© Manon Van Aerschot

Ingrediënten

(voor 4 papillotes)

  • 200 g gemengde oesterzwammen (gele, witte, …)
  • 10 el balsamicoazijn
  • 5 el sushiazijn
  • 8 el olijfolie
  • verse tijm

Bereiding

  1. Meng de balsamicoazijn, de sushiazijn en de olijfolie.
  2. Scheur de oesterzwammen in stukken. Leg ze in bakpapier en giet er wat saus over, leg er een takje verse tijm op. Sluit de papillotes met keukentouw.
  3. Laat ze zo’n 15 minuten garen op de grill tot je de sappen zit vrijkomen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content