2 papaja's

2 roze pompelmoezen

250 g kerstomaten

10 gezouten ansjovisfilets, geweekt in koud water en drooggedept

1 bosje bieslook

150 g geroosterde, gezouten pindanoten

Bereidingswijze:

Schil, ontpit en snij de papaja's in blokjes. Snij de pompelmoezen in partjes en halveer de kerstomaten. Hak de ansjovisfilets fijn en snipper het bieslook. Schep alle ingrediënten onder elkaar en werk af met de pindanoten.

2 papaja's2 roze pompelmoezen250 g kerstomaten10 gezouten ansjovisfilets, geweekt in koud water en drooggedept1 bosje bieslook150 g geroosterde, gezouten pindanotenBereidingswijze:Schil, ontpit en snij de papaja's in blokjes. Snij de pompelmoezen in partjes en halveer de kerstomaten. Hak de ansjovisfilets fijn en snipper het bieslook. Schep alle ingrediënten onder elkaar en werk af met de pindanoten.