Ingrediënten

Nodig voor 2 personen:

Voor de crumble:
15g suiker
15g kokos
20g boter

1 banaan
1 limoen
100ml room
100ml melk
20g suiker
2 tonkabonen
2 blaadjes gelatine

Voor de crumble de ingrediënten mengen en afbakken in de oven tot het goudbruin is. Laten afkoelen en verkruimelen. Voor de panna-cotta de melk-room-suiker en tonka koken en infuseren naast de stoof.

De geweekte gelatine toevoegen en zeven in glazen potjes. Laten opstijven. Daarna de banaan pletten met wat suiker en limoensap. Als de panna-cotta gesteven is, de banaan toevoegen en afwerken met de crumble.

Voor de crumble de ingrediënten mengen en afbakken in de oven tot het goudbruin is. Laten afkoelen en verkruimelen. Voor de panna-cotta de melk-room-suiker en tonka koken en infuseren naast de stoof. De geweekte gelatine toevoegen en zeven in glazen potjes. Laten opstijven. Daarna de banaan pletten met wat suiker en limoensap. Als de panna-cotta gesteven is, de banaan toevoegen en afwerken met de crumble.