Voor 4:

2 blaadjes gelatine van 3 gram

5 dl room

3 el stevia

2 koffielepels vanille-extract

1 papaja

enkele druppels honing

geroosterd sesamzaad

Week de gelatineblaadjes in koud water. Breng room, stevia en vanille-extract aan de kook. Knijp de geweekte gelatine uit en los op in de room. Stort uit in kommetjes en laat opstijven in de koelkast.

Schil de papaja en snij in kleine blokjes. Werk de panna cotta af met de papaja, enkele druppels honing en een beetje geroosterd sesamzaad.

Moeilijkheid 1

Tijd: 15' + 3 uur opstijven

Voor 4:2 blaadjes gelatine van 3 gram5 dl room3 el stevia2 koffielepels vanille-extract1 papajaenkele druppels honinggeroosterd sesamzaadWeek de gelatineblaadjes in koud water. Breng room, stevia en vanille-extract aan de kook. Knijp de geweekte gelatine uit en los op in de room. Stort uit in kommetjes en laat opstijven in de koelkast.Schil de papaja en snij in kleine blokjes. Werk de panna cotta af met de papaja, enkele druppels honing en een beetje geroosterd sesamzaad. Moeilijkheid 1Tijd: 15' + 3 uur opstijven